Připravujeme otevření další duhové školičky

Už jste slyšeli tu novinu? Je to tak! Jelikož naše dětská skupina v Bučovicích už téměř praská ve švech a rodiče nám vozí děti i z okolních obcí, tak jsme se rozhodli rozšířit své pole působnosti. Nově se tedy můžete těšit na další pobočku naší duhové školičky, kterou otevřeme ve Ždánicích.

Jaký je termín otevření?

Jistě jste zvědaví, kdy budeme dětskou skupinu Duhový ráj ve Ždánicích otevírat. Rádi bychom vám už nyní řekli konkrétní a pevně daný termín, zatím ale můžeme pouze prozradit, že to bude na podzim letošního roku.

Přesně datum, vzhledem k okolnostem, stavebním úpravám a legislativě, teď nejsme schopni říct. Sami ho nevíme. Naším vysněným cílem však je, aby to bylo nejpozději 1. listopadu 2023.

Držte pěstičky, ať se nám to povede. 😉 

Sledujte nás, ať vám nic neunikne

Chcete vědět mezi prvními, zda se nám to povedlo? Sledujte nás. O přesném termínu otevření školičky ve Ždánicích vás budeme zavčas informovat nejen na našem webu, ale také na facebookové stránce či na instagramovém profilu.

Hledáte školku pro své dítě?

Ve státní školce nepřijali vaše dítě, protože je moc malé nebo pro něj nemají místo? Přihlaste ho k nám. Pokud se vám líbí náš koncept a pilíře, na kterých jej stavíme, tak vás moc rádi uvítáme v naší nové školičce.

Stačí nás kontaktovat e-mailem na adrese zdanice@duhovyraj.cz a my s vámi budeme předběžně počítat. Jakmile budeme vědět přesný termín otevření dětské skupiny Duhový ráj ve Ždánicích, budeme vás neprodleně informovat.